vliegertrailer op vliegerfeest
Vliegernieuws

Vliegerhappening 2023 Linkeroever Antwerpen

We stonden dit jaar voor het eerst met onze vliegertrailer op het evenement Vliegerhappening. Dit familie event vindt plaats op de grote weide; park middenvijver in Antwerpen Linkeroever. Het evenement wordt al een aantal jaar georganiseerd door de Gemeente Antwerpen in samenwerking met vlieger goeroe Bert Maetens en diverse lokale organisaties.

We hebben geluk! Dit jaar is er op de zondag véél zon, een leuk windje en een gezellige grote meute mensen die kwam kijken. Kijken naar stuntvliegers, de zwart/wit trilobite kites van vliegeraar Maetens maar ook meedoen aan de verschillende workshops, slacklining uitproberen, acrobatische shows zien en snoepen op de markt.

Ook veel jonge vliegeraars die voor het eerst het net gemaakte vliegertje in de lucht probeerde te houden of een tof diamant vliegertje bij ons in de trailer kochten.

Opnieuw zijn de Sharky en Unicorn Eddy’s heel populair. Maar ook de kleine vlinders van HQ vinden veel kids heel leuk. Helaas zijn onze eigen vlinders na een serieuze botsing niet zo vrolijk fladderend meer.

Wij vonden het een prachtig, goed georganiseerd familie event met bijzondere activiteiten en entertainment wat heel veel vrolijk lachende gezichtjes opleverde.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *