Over StripedSky

Wie we zijn

Vliegerbedrijf met online vliegerwinkel

Bij StripedSky zijn we dol op vliegeren. We houden van mooi, duurzaam, simpel en bijzonder. We ontwikkelen en verkopen vliegers, maar wel vliegers waar we van weten dat het vliegt, vervaardigd uit kwalitatief uitstekende materialen en het liefst zonder teveel gedoe om ze in elkaar te zetten en op te laten. Kortom dat je langer dan één keer er plezier van hebt.

We zoeken en vinden goede vliegers die leuk zijn voor onszelf en onze kinderen.  Het is onze missie om items aan te bieden waar eenieder plezier van ervaart.

Stripedsky is een Nederlands vliegerbedrijf met een online vliegerwinkel en mobiele vliegershop. Naast de vliegers vind je op onze site veel info over het vliegeren zelf. Leuke spots, feitjes & weetjes en ervaringen van ons en onze klanten. We doen ons best dit continu uit te breiden en je zo up-to-date te houden in de wereld van vliegeren.

Over onze vlieger webshop

Vliegers, wij zijn er gek op! Wij genieten ervan om kids & volwassenen te zien vliegeren en genieten. Op het strand, in het immense grasveld of op een leeg terrein. Vliegeren is leuk en heel ontspannen. Met deze passie zijn we deze vlieger webshop-blog gestart.

In onze virtuele vliegerwinkel vind je een klein assortiment van de leukste en beste vliegers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Wij staan ​​100% achter de producten die we verkopen. Mocht u ooit een probleem hebben met een van onze producten, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op en we zullen ons best doen om de situatie te verhelpen.

Veel winkel en leesplezier!

De merken die wij verkopen: 

logo stripedsky
www.plkb.world
shop.spiderkites.com
www.invento-hq.com
https://wolkenstuermer.de/
www.coloursinmotion.eu
www.elliot.de
www.crosskites.com