het terrein van het vliegerfestijn Zeewolde
Vliegernieuws

Vliegerfestijn Zeewolde

Afgelopen weekend was de vliegertrailer te gast op het Lanterstrand in Zeewolde, bij het Tulipeiland voor het jaarlijks vliegerfestijn. Een evenement georganiseerd door Mike Verwater en Stichting Puur Zeewolde.

Dit nog relatief nieuw en groeiende vliegerevenement (3de editie) vindt plaats op een prachtig vlakke plek aan het Wolderwijd meer. Een strandje met een ruim grasveld en een vlakke dijk. Een goede plek om te vliegeren.
Een succesvol vliegerdagje is altijd een beetje onzeker omdat je afhankelijk bent van de zon en wind. En wind was er dit keer….. héél veel!

Maar vele gezellige bezoekers uit de directe omgeving en ook vliegeraars afkomstig uit Utrecht en Amsterdam waren toch gekomen om gezellig mee te vliegeren en te kijken. Er sneuvelde helaas wel enkele vliegende objecten, gebroken stokken of opgeslokt door het water en voor de matrasvliegeraars werd het een echt sportieve dag met deze stevige wind. Maar gelukkig veel lachende gezichten. Ook hier was heel goed te zien dat je nooit te oud of te jong bent om de vliegeren. Alle leeftijden enthousiast aan de lijnen.

We hebben die dag ook leuke gepassioneerde vliegeraars ontmoet en toffe gesprekken gehad bij de vliegertrailer. Een winderige, maar heel gezellige dag en een heel fijn event!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *