vliegertrailer op quackstrand
Vliegernieuws

Ook deze zomer op het Quackstrand!

Het Quackstrand in Hellevoetsluis, aan de voet van de haringvlietdam.

Vorig jaar stonden we er voor het eerst met onze vliegertrailer. Het bleek een heerlijke plek.

Een kleine 2 jaar geleden heeft dit kleine strandje en zijn omgeving een facelift gehad. Met nieuwe parkeerplaatsen, natuurlijke afscheidingen, wandelpaden en een boulevard met bankjes. Je kunt met de auto op de parking tot aan de rand van het strand komen. Een goede plek ook om te wandelen in de omgeving met en zonder hond. Er zijn 2 restaurants aanwezig voor een heerlijke lunch, snacks of om een ijsje te halen. Er ligt een verharde boulevard, midden in het zand. Daardoor kun je ook met de fiets op het strand kunt komen en fijn op een bankje op het water uitkijken.

Het strandje is gezellig, redelijk breed en het is maar zelden hier te druk, waardoor het een ideaal sportstrandje is. En heel fijn, het mag ook, vliegeren op het strand! Na de ervaring en alle leuke reacties van vorig jaar hebben we besloten hier dit jaar opnieuw te gaan kijken en het recreatieschap Voorne-Putten heeft ons ook dit jaar een sta-plekje gegund.

Dus op de mooie & winderige dagen kun je onze vliegertrailer aan het strand vinden. Op verschillende dagen vanaf juni tot en met het einde van de zomer. Wil je precies weten wanneer we er staan kijk dan op onze agenda of volg ons op Instagram. Omdat het weer altijd lastig te voorspellen is, plaatsen we daar altijd de laatste updates over de locatie van de vliegertrailer.

Kom gezellig langs, laat je vlieger op en neem een lekker koud drankje op het terras.
See you this summer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *