Vliegerspots

Topspot: strandje bij Port Greve

Het is niet groot, het strandje aan de andere kant van de dijk bij Jachthaven Den Osse maar wel een leuke, gezellige plek om te vliegeren. Met name voor families met kleine kinderen. Het strandje behoort bij Brouwershaven en is gelegen naast het Landal vakantiepark Port Greve. Voor de actieve vliegeraars en powerkites is het niet geschikt maar voor eenlijns vliegers, klein en groot, is het een prima plek als de wind uit de juiste richting waait. (N of NW, vanaf het water).


Bij geschikt weer is er ruimte op het strand zelf. Mits er niet teveel badgasten zijn. Maar ook op het gras, een klein eindje de dijk op, is er plek voor een leuke vlieger in de lucht.

Er is een kleine parkeerplaats aanwezig direct aan het strandje. Een fijne overzichtelijke plek met ondiep water. Zoals eerder gezegd, een ideale plek voor familie’s voor een dagje vliegeren en recreëren aan het Grevelingenmeer. Opa’s en oma’s en natuurlijk alle andere kijkers kunnen lekker wat eten & drinken in het op het strand gelegen strandpaviljoen Jeanzz.

let op de strandregels vermeld op het informatiebord. Met dank aan Jan-Peter voor de tip & foto’s.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *