prism quantum kite
Reviews

Prism Kites

high-end materials & sparkling colours

Het Amerikaanse bedrijf Prism Kites uit Seattle bestaat al 30 jaar, gestart door Mark Reed en Scobie Puchtler die al een liefde voor het vliegeren hadden toen ze nog studeerden. Geïnspireerd door de nieuwste technieken bij het zeilen, de vliegtuigbouw, deltavliegers en windsurf materialen lag de focus in hun vliegers van begin af aan op lichtere, sterkere en stijvere materialen & constructies. Hierdoor werden grote sprongen gemaakt in de techniek en vliegprestaties ten opzichte van de vliegers die op dat moment op de markt aanwezig waren. Ze stelden zich vliegers voor die zonder wind konden vliegen, zichzelf konden lanceren, aerobatics konden uitvoeren met een slechts een minimale beweging van de lijnen.

No toys, but sport tools.

De steeds meer verfijnde ontwerpen van de kites die volgden zijn allen te herkennen aan de zeer professionele kwaliteit van afwerking, sterkte van materialen, heldere, overlopende kleuren en compacte verpakkingen.

Ook wij zijn fan van dit merk, daar het sprekende vliegers zijn die door de hoge kwaliteit van materiaal en constructie een half leven mee gaan en het vliegeren maken tot een echte sport waarbij skills en de mogelijke tricks een blijvende uitdaging aan het vliegeren geven.
Behalve voor vliegerzotten is het assortiment ook goed vertegenwoordigd met mooie beginners varianten waarbij eenieder, ook zonder ervaring, eenvoudig mee weg kan en het plezier in de mooiste vluchten kan ervaren.

Vertex

Prism Kite Technology

Vind hier het assortiment van Prism 1-lijns en 2-lijns kites in onze webshop.